LASH EXTEND


Ik werk met topkwaliteit wimperextensions van het welbekende merk 'LashExtend' voor het beste resultaat.

Wimperextensions van het merk LashExtend winnen in Nederland steeds meer terrein. Dit is niet voor niets, want deze merken hebben zich bij de ontwikkeling van wimperextensions laten inspireren door de zachtheid van Mink wimperextensions en deze afgewerkt met een zijde coating. De wimperextensions hebben hierdoor een maximale glans en voelen super zacht en flexibel aan. Door deze eigenschappen niet te onderscheiden van de natuurlijke wimper en met een zeer hoog draagcomfort. Deze extensions zijn gesteriliseerd en hypoallergeen wat dus ook geschikt is voor de gevoeligste ogen.

 

De '1 By 1' wimperextensions hebben een fijne glans, zijn aan de basis voller en geleidelijk dunner naar het uiteinde. Ze hebben een holle aanzet waardoor de extension beter op de natuurlijke wimperhaar komt te liggen. Hierdoor ontstaat er een groter hechtingsoppervlak en een langere hechtingsduur dan bij de reguliere wimperextensions. Tevens geven ze optisch meer volume en zijn ze lichter. 

 

De 'Volume Lashes' wimperextensions zijn zachter en meer flexibel dan normale synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. De wimpers die hiervoor gebruikt worden zijn zacht en glanzend en lijken sterk op echt nerts haar. Ze zijn gemaakt van kunstzijde en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit, glanzend, licht en flexibel.

 

 

LashExtend is uiteraard te verkrijgen in verschillende diktes, lengtes en krultypes.

 

Tekst

Tekst

Tekst