styliste Melanie


Ik ben Melanie Vermeer, oprichter van Amazing You.

 

Een droom najagen, dat heeft mij gebracht waar ik nu sta!

Een bedrijf starten is al van kinds af aan een droom van mij, een droom die nu werkelijkheid is geworden.

 

Met mijn passie voor make-up, die al op jonge leeftijd is begonnen ben ik mijzelf meer gaan verdiepen in de uiterlijke verzorging.

 

Sinds 2015 ontdekte ik zelf wimperextensions, dat wou ik ook! Ik was direct verkocht!

De herkenbare struggle om mascara perfect aan te brengen was ineens verleden tijd. En als moeder van 2 kinderen is het ook onwijs fijn, om aan dat onderdeel s'ochtends geen tijd meer te hoeven besteden.

 

Dít wilde ik doen, mensen nog mooier, zelfverzekerder en blij maken. Mensen helpen die zelf niet gezegend zijn met een mooie bos wimpers of het mensen gemakkelijker maken omdat ze ’s ochtends zoveel eerder klaar zijn.


Naast mijn passie voor wimperextensions heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd. De overvolle agenda weerhield mij er niet van om met een opleiding voor schoonheidsspecialiste te starten. 

Waardoor voor mij niet alleen het 'mooier' maken centraal stond, maar ook de ontspanning van een gezichtsbehandeling en het verbeteren van de huid.


Ik hou van een persoonlijke aanpak en bespreek graag jouw wensen!

Het mooiste op het gebied van de wimperextensions is dat er zoveel verschillende technieken en mogelijkheden zijn zodat er voor iedereen een passende look gecreëerd kan worden. De gezichtsbehandelingen kunnen speciaal voor jou op maat gemaakt worden. 


Het mooie van deze branche is, je bent nooit uitgeleerd. Er is altijd wel weer een leuke training, verbetering of vernieuwing.

 

Je gaat de deur niet uit zonder dat ik zelf 100 % tevreden ben.

 

 

 ik verzorg uw wimpers, wenkbrauwen en uw gezicht


Salon in aanbouw


de salon


Wist u dat?

 

U bij Amazing You ook een Lashlift behandeling kunt doen van het fanatstische merk Elleebana!

"Er is niets leukers dan klanten blij te maken met mooie wimpers"

Wist u dat?

 Amazing You ook cadeaubonnen heeft?

Leuk voor iedere gelegenheid!