faq


Wat is het voordeel van de haartje voor haartje Wimperextensions vergeleken met andere methoden?

De haartje voor haartje wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de haartje voor haartje wimperextensions langer zitten en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen valt dit veel minder op.

 

Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst?

Per oog worden en circa tussen de 80 en 100 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers. Bij de 2D-6D 'Volume Lashes' is dat uiteraard meer.

 

Is er keuze in lengte van de Wimperhaartjes?

Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben. Uiteraard adviseer ik hierbij.

 

Beschadigen mijn eigen Wimpers?

Nee, je eigen wimpers beschadigen niet. De speciale formaldehyde vrije lijm die ik gebruik is hier speciaal voor ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper. Je loopt dus niet met 'afgebroken' wimpers mocht je besluiten om de extensions te laten verwijderen. Uiteraard is het ook van belang dat je voorzichtig met je wimpers en extensions omgaat.

 

Mag ik Mascara gebruiken?

Je kunt speciale mascara gebruiken speciaal ontworpen voor wimperextensions (deze is uiteraard op waterbasis,geen waterproof want olie lost de lijm op). Mocht je mascara willen gebruiken breng dit dat alleen op het uiteinde aan en niet vanaf de wimperaanzet, anders kan het gaan samenklonteren en dit krijg je er lastig af. Mijn ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn.

 

Hoe houd ik mijn Wimperextensions optimaal?

Ik adviseer om na circa 2 tot 4 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de 'volle wimperlook' te behouden plaats ik dan de extensions weer op de nieuw aangegroeide wimperhaartjes. Ook kun je een coating (bij mij te koop) aanbrengen om de (lijm-)hechting van de wimpers te verlengen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf (vocht, reiniging, warmte).

 

En als ik de Wimperextensions wil verwijderen?

Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Ik heb hier een speciale gel remover voor. Ga dit absoluut niet zelf doen, want dan heb je wel kans dat je eigen wimperhaartjes beschadigen.