de behandeling


Om je goed voor te bereiden op je afspraak wil ik aanraden om je ogen en wimpers goed te reinigen. Make-upresten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak.

 

De behandeling voor een nieuwe set duurt ongeveer 2 uur. Gedurende deze tijd lig je op een massagetafel, waarbij eerst de onderwimpers met speciale tape worden afgeplakt. Zodoende zullen de boven- en onderwimpers gescheiden blijven en kunnen de wimperextensions zonder hinder op de bovenwimpers worden geplakt. Het is gebruikelijk dat de onderwimpers niet worden verlengt.

 

Bij een wimperextensions behandeling worden synthetische haartjes één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm. Deze lijm veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimper. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.

 

Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 5 tot 8 weken zitten. Dit is afhankelijk van de levensduur van de eigen wimpers. De eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 8 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Ik plaats gemiddeld tussen de 80 en 100 haartjes per oog, afhankelijk van de eigen wimpers. Je hebt geen mascara meer nodig. Na ongeveer 2 tot 4 weken is een opvulling aanbevolen voor een optimaal resultaat.